Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πως να φτιάξω κουτιά για τα κοσμήματα μου;


Η πρώτη εντύπωση όταν θα παραλάβει κάποιος ένα δώρο είναι πολύ σημαντική!  Τόσο όσο σημαντική είναι και η κατακλείδα της κάθε πώλησης των κοσμημάτων που κάνετε. Ένα καλαίσθητο κουτί για τη συσκευασία των χειροποίητων κοσμημάτων σας είναι ότι χρειάζεστε για αυτή την περίσταση!



Μπορείτε να κάνετε κουτιά για τα κοσμήματα σας εύκολα και ανέξοδα. Οι πελάτες σας ή αυτοί που θα δωρίσετε το χειροποίητο σας κόσμημα θα το εκτιμήσουν αφάνταστα! Το καλύτερο σε αυτά τα χαριτωμένα κουτάκια είναι ότι μπορείτε να τα  διακοσμήσετε όπως θέλετε!




Μπορείτε επίσης να καλύψετε το κουτί με ύφασμα, χαρτί περιτυλίγματος, καθώς και σε deluxe έκδοση με μεταλλικό κόκκινο χαρτόνι!

Η τετράγωνη βάση του κουτιού είναι 6 cm x 6 cm, και όπως φαίνεται είναι πολύ απλό και πραγματικά φθηνό. Είναι μια καλή ιδέα για όσους μόλις αρχίζουν το εμπόριο με τα κοσμήματα τους και δεν έχουν χρήματα για δαπανηρά κουτιά δώρου.




Καλή διασκέδαση στην κατασκευή κουτιών για τα δικά σας κοσμήματα ..... αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει…!



7 σχόλια:

Potpouri είπε...

Πανέμορφο το κουτί για κοσμήματα

oreksinaxeis είπε...

Πολύ έξυπνο, όμορφο και δημιουργικό.

drosostalitsa είπε...

...είναι ευκολο να κατασκευαστεί, δεν πιάνει πολύ χώρο και δίνει αμέσως αίγλη στο χειροποίητο κόσμημα μου!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΠΑΛΑΖ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΡΟ.ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΟΥΤΙ.

kariatida62 είπε...

το περιτύλιγμα είναι το άλφα και το ωμέγα...προβάλει το δώρο περισσότερο ή το αδικεί!
Και πρέπει νάναι για μένα ανάλογο με το περιεχόμενο ...νάχει μια σχέση!

Envy είπε...

χαχαχα είναι το μόνο πράγμα που κατάφερα.ένα τέλειο κουτάκι....άδειο βέβαια!

vasso είπε...

καταπληκτική η ιδέα σου μπράβο χίλια μπράβο έψαχνα μια συσκευασία για να βάλω το δωράκι της επετείου μου και μόλις έφτιαξα ένα !!!είναι σχεδόν διπλάσιο απο αυτό που έχεις κάνει!!το έκανα με κυπαρρισί κανσόν πράσινη κορδέλα κ έβαλα ενα χριστουγεννιάτικο στολίδι!!και πάλι σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να μπορούσα να σου στείλω φωτό !!


XXX

http://myvworld-vasso.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι