Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Κλιπ γραβάτας - Ένα πρακτικό ανδρικό κόσμημα

Τα κλιπ για τις γραβάτες είναι ένα ανδρικό κόσμημα τόσο πρακτικό όσο και όμορφο.  Κρατάει τη γραβάτα ενός άνδρα στη θέση της και ταυτόχρονα δίνει έναν αέρα πολυτέλειας!


Το κλιπ γραβάτας (tie clip) εμφανίστηκε στη μόδα των ανδρικών κοσμημάτων κατά τον 20ό αιώνα και έμεινε εξαιτίας της πρακτικότητας τος. Ακριβώς όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένα μικρό κλιπ που πιάνει οριζόντια τη γραβάτα με το πουκάμισο, έτσι ώστε θα μείνει ευθεία και να μη ταλαντεύεται, δίνοντας μια άψογη εμφάνιση. Είναι κατασκευασμένο συνήθως από μέταλλο και είναι συχνά διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, χαραγμένα αρχικά ή κάποιο έμβλημα  Ένα κλίπ μπορεί να κάνει έναν αρμονικό συνδυασμό με τα μανικετόκουμπα.


Στο γραφείο, σε κάποια εκδήλωση ή σε γάμο, ένα κλιπ γραβάτας βοηθά την εμφάνιση να γίνει πιο επαγγελματική και τακτοποιημένη. Το κλίπ επίσης βοηθάει να αποφευχθεί το βούτηγμα της γραβάτας στο πιάτο με τη σαλάτα σε ένα σημαντικό δείπνο! Αυτό κι αν είναι ενοχλητικό!

Είναι ένα φανταστικό δώρο για κάποιον που φοράει συχνά γραβάτες. Κάποιος που προτιμά το κλασικό στυλ θα εκτιμήσει ένα απλό κλιπ γραβάτας σε ασήμι ή χρυσό. Σε κάποιον με  ιδιόμορφο χαρακτήρα θα ταίριαζε κάτι  πιο εξεζητημένο και διασκεδαστικό, όπως ένα κλιπ με έντονα χρώματα. Ωραία ιδέα για κάποιον που του αρέσει  το ποδόσφαιρο θα ήταν ένα κλιπ με το λογότυπο της αγαπημένης του ομάδας.

Υπάρχουν κλιπ γραβάτας για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια! Σαν δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σίγουρα θα κάνει εντύπωση, ιδιαίτερα αν είναι χαραγμένο με κάποια σημαντική ημερομηνία ή τα αρχικά σας.



Χειροποίητα Κλιπ Γραβάτας

 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι