Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Oι πιο hot τάσεις στα κοσμήματα!

Ποιες είναι οι πιο hot τάσεις για το χειμώνα 2009- 2010 στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ;

Για αρχή ας πούμε ότι φέτος η μόδα δεν πρόκειται να είναι όπως τις άλλες χρονιές. Η οικονομική κρίση δεν επηρεάζει μόνο τα έσοδα της βιομηχανίας κοσμημάτων, αλλά και τη στάση της επίσης! Έτσι ο χρυσός (αναγκαστικά) φεύγει από τη μόδα και έρχονται οι μεγάλες πέτρες στα πολλά υποσχόμενα κοσμήματα του φετινού χειμώνα.



Τα μεγάλα και τολμηρά κοσμήματα κυριαρχούν! Είτε πρόκειται για ένα περιδέραιο, ένα βραχιόλι ή ένα δαχτυλίδι, αυτό πρέπει να έχει όγκο και εκδηλωτική παρουσία!Από ethnic χάντρες μέχρι και εξωτικές πέτρες σε avant garde κομμάτια, ένα είναι το σίγουρο: πρέπει να έχουν μέγεθος και να είναι ασυνήθιστα!

Τα χρώματα αρχίζουν να γίνονται πιο ζεστά καθώς η θερμοκρασία κατεβαίνει! Κυριαρχεί το μαύρο, το μπορντό, το σκούρο μπλε, το σοκολατί και φυσικά το πράσινο που φέτος θα βασιλέψει. Έτσι προτιμήστε μαύρο όνυχα, μαύρα μαργαριτάρια,  χαλαζία στο χρώμα της σαμπάνιας, σε συνδυασμό με μέταλλο. Τα κοράλλια σε συνδυασμό με τυρκουάζ ή αμαζονίτη θα δώσουν μια αίσθηση Καραϊβικής στη χρωματική παλέτα.Δεν είναι δυνατόν να μείνει απέξω το σμαράγδι, αν και η τιμή του πολλές φορές το αντικαθιστά με άλλους πράσινους λίθους, όπως ο Πρασιολίτης, με τις όμορφες αποχρώσεις του, είναι εξαιρετικά δημοφιλής και εντυπωσιακός.


Αν πρόκειται για τα νέα σας φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα κοσμήματα, καλό θα ήταν να αναζητήσετε ογκώδεις ημιπολύτιμους λίθους, οι οποίοι θα προσθέσουν στο look σας μία έκρηξη από σαγηνευτικά χρώματα και υφές!

Φέτος θα υπάρξουν πολλά κομμάτια που θα έχουν ένα έντονο ύφος σε προσιτή τιμή! Τα περιδέραια με μεγάλες πέτρες ή/και χάντρες, τα μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια (chandelier), τα περίτεχνα ογκώδη βραχιόλια και τα δαχτυλίδια με μεγάλους λίθους είναι hot φέτος το χειμώνα! Διαδώστε το!


 
 
 



 




3 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Πανεμορφα όλα! Εχω τρέλα με αυτου του ειδους τα κοσμήματα

kariatida62 είπε...

Με κατέπληξες με τις γνώσεις σου!
Είσαι έξοχη σύμβουλος για όλες, πιστεύω τις γυναίκες!
Χαίρομαι που γνώρισα, το πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιό σου!

drosostalitsa είπε...

Ευχαριστώ! Η σχέση μου με τα κοσμήματα είναι μακροχρόνια και παθιασμένη! Χαίρομαι που σας έχω στο πλευρό μου ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι