Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Νεα σειρά κοσμημάτων σχεδιασμένη από το Μπραντ και την Αντζελίνα!

O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, το "βασιλικό" ζευγάρι του Hollywood επεκτείνεται τώρα και στο σχεδιασμό κοσμήματων για μεγάλη εταιρεία ονόματι Asprey. Το ζευγάρι έχει σχεδιάσει δαχτυλίδια, μανικετόκουμπα, βραχιόλια, κουτάλια, κύπελλα, και όλα σε ένα μοτιβο, το φίδι.

 Η έμπνευση τους ήταν το σύμβολο-φίδι επειδή η Αντζελίνα έλαβε ένα δαχτυλίδι-φίδι ως δώρο ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, Shiloh.Από τότε θεωρούσε το φίδι ώς προστάτη της οικογένειας και κυριως των παιδιών. Το όνομα της σειράς είναι "Ο προστάτης" και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.



Τα κοσμήματα του Μπράντ και της Αντζελίνα θα κυκλοφορήσουν στακαταστήματα Asprey. στο Λονδίνο, στηΝέα Υόρκη, στο Μπέβερλυ Χιλς, στο Τόκιο και στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα και πρόκειται να γίνουν ανάρπαστα παρά τις τσουχτερές τιμές τους!

Πως σας φαίνονται;

 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Aν και απεχθάνομαι τα ερπετά, και ανατριχιάζω μέχρι θανάτου με τα φίδια, μπορώ να πω ότι ο σχεδιαστής του Μπραντ και της Αντζελίνας(αποκλείεται να τα σχεδίασαν οι ίδιοι, τι στο καλό όλα τα ταλέντα,σ'εκείνους τάδωσε ο Θεός?!)είναι εντυπωσιακά!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΠΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ.

drosostalitsa είπε...

Καλησπέρα Skroytzako!
Καλο Σαββατοκυριακο και σε σένα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι