Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Δαντελένιο Τσόκερ - Μυστήριο και Γοητεία




Μαύρη δαντέλα, κρύσταλλοι, φυλακτά και σατέν κορδέλα!

 
Ένας τέλειος συνδυασμός υλικών για τα τσόκερ, αυτά τα κοντά περιδέραια που αγκαλιάζουν τον λαιμό και κάνουν τις γυναίκες που τα φοράνε να νιώθουν gothic πριγκίπισσες μιας άλλης εποχής.

Τα τσόκερ ταιριάζουν φανταστικά σε ένα μακρύ λαιμό, αλλά ένα λεπτό τσόκερ με ένα κρεμαστό φυλακτό μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του μήκους και να γοητεύσει ένα κοντό λαιμό.

Τα βικτωριανά σχέδια και οι λαμπερές λεπτομέρειες δίνουν ένα διαφορετικό ύφος, τόσο ρομαντικό όσο και θηλυκό. Τα τσόκερ με τις αντικέ δαντέλες και τις σατέν πινελιές είναι ένα φετίχ που σίγουρα θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμα σας! Κάνουν πολύ ωραίο συνδυασμό με κορσέδες και μεσαιωνικού τύπου ρούχα προσθέτοντας κομψότητα και μυστήριο.

Ιδέες


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 








 


6 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Πολύ όμορφα όλα! Ξεχωριστά ένα-ένα!!! Ακόμα και τα νυφικά...
Τα χάζευα αρκετή ώρα και προσπαθούσα να τα φανταστώ με ανάλογο κουστούμι...

Καλό Σ/Κ Δροσοσταλίτσα μας!

drosostalitsa είπε...

Εμένα δε μου φαίνονται και πολυ νυφικά για να σου πώ την αλήθεια... ίσως της "Νεκρής Νύφης"....
***

Froso M. είπε...

τελειο.... κατι τετοια ειναι υπεροχα το βραδυ με smokey eyes.. αν και λιγο δυσκολο κατασκευαστικα για καποια σαν εμενα που δεν πολυπιανουν τα χερια της!

atzi είπε...

ΝΑΣΑΚΙ ΜΑΚΙΑ!!!! Η ΑΤΖΙ ΕΙΜΑΙ .......ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΙΣΩ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΤΣΟΚΕΡ ΑΡΕΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ?

atzi είπε...

ΝΑΣΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΚΙΑΑ!!!Η ΑΤΖΙ ΕΙΜΑΙ ... ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΙΣΩ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΤΣΟΚΕΡ ΑΡΕΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ?

Unknown είπε...

Ειναι υπεροχα...! Τα χερια μου ομως δεν πιανουν! Μονο στην ζωγραφικη τα παω καλα. Ελπιζω να μου πεις. Που θα μπορεσω να τα βρω και ποσο κοστιζουν; (μενω Πατρα )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι