Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Στρίβειν δια του αρραβώνος...! (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ)


Δεδομένου οτι σκοπεύεται να της κάνετε έκπληξη -αν και συνήθως είναι αναμενόμενο- πρέπει να είστε διακριτικοί στην αναζήτηση του ιδιαίτερου αυτού δαχτυλιδιού. Η επιλογή του δαχτυλιδιού αρραβώνων πρέπει να γίνει σύμφωνα με το προσωπικό στυλ και γούστο της μνηστής σας. Μπορείτε να πάρετε συμβουλές και βοήθεια από γνωστούς και φίλους, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε το κατάλληλο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να λάβετε υπόψη σας      3 βασικά στοιχεία: την πέτρα, το μέταλλο του δακτυλιδιού και το σχεδιασμό.

Πως θα επιλέξω το κατάλληλο δαχτυλίδι αρραβώνων;

Το έθιμο της ανταλλαγής δαχτυλιδιών για την δέσμευση ενός ζευγαριού διαφέρει από τόπο σε τόπο κι από άτομο σε άτομο. Πολλές γυναίκες πηγαίνουν μαζί με τον αγαπημένο τους για να επιλέξουν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Αλλά ο πιο ρομαντικός τρόπος για να δώσετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι να το παρουσιάσετε την ώρα που θα κάνετε την πρόταση γάμου. Αυτή η στιγμή είναι η πιο πολύτιμη και αξέχαστη στη ζωή μιας γυναίκας - είναι η στιγμή που θα της υποσχεθείτε αιώνια αγάπη και φροντίδα! Ο χρόνος, ο τόπος και το περιβάλλον πρέπει να είναι τέλεια! Το ίδιο και το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Πρέπει να είναι εξαιρετικό! Πολύτιμοι λίθοι όπως το σμαράγδι, το ρουμπίνι, το τοπάζι κλπ είναι κάποιες μοντέρνες επιλογές για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με ένα λαμπερό διαμάντι!














Τι πρέπει να προσέξω για το τέλειο δαχτυλίδι;
  • Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να εξοικειωθείτε με το γούστο και το ατομικό στυλ της μνηστής σας στα κοσμήματα. Ένα βαρύ κλασικό δαχτυλίδι μπορεί να μην ταιριάζει σε μια μοντέρνα γυναίκα, όπως και ένα εξεζητημένο μοντέρνο σχέδιο μπορεί να μην εντυπωσιάσει μια γυναίκα που λατρεύει τις αντίκες.
  • Η πέτρα του δαχτυλιδιού είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει η κοπέλα σας, οπότε καλό είναι να επιλέξετε κάτι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Η λάμψη είναι πολύ πιο σημαντική από το μέγεθος!!! Μην ξοδέψετε περισσότερα απ΄ ότι μπορείτε να αντέξετε, αλλά μην είστε τσιγκούνηδες όταν πρόκειται για ένα τέτοιο σημαντικό δώρο. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η μνηστή σας μόλις λάβει το δαχτυλίδι των αρραβώνων είναι να το δείξει στην οικογένεια της και τις φίλες της και θέλει να ακούσει επιφωνήματα θαυμασμού! Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι για το οποίο θα είναι περήφανη!
  • Επιλέξτε το σωστό μέταλλο για το δαχτυλίδι. Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν την πλατίνα ή το χρυσό. Ρίξτε μια ματιά στα κοσμήματα της κοπέλας σας και δείτε τι προτιμά, έτσι θα είστε σίγουρος για την σωστή επιλογή.



Τώρα που επιλέξατε την ιδανική πέτρα, το αγαπημένο της μέταλλο και ένα εντυπωσιακό σχέδιο για το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας, μένει να σκεφτείται το καλύτερο τρόπο για να κάνετε την πρόταση γάμου! Επιλέξτε το σωστό μέρος και την κατάλληλη στιγμή για να το προσφέρεται δημιουργώντας μια μοναδική και ανεκτίμητη στιγμή!
Μην ξεχάσετε να δώσετε το πιο θερμό φιλί σας μόλις ακούσετε το "Ναι!"

3 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Επιμένεις ότι είναι μόνο για άντρες; Δεν λέω πόσοι θα σου σχολιάσουν αλλά φαντάσου πόσοι θα κάτσουν να διαβάσουν ένα πόστ μ'αυτό τον τίτλο! Αχ Βρε Δροσοσταλίτσα μου μ'άλλο τίτλο θα έπρεπε να τους το σερβίρεις... οπως π.χ."Στρίβειν δια του αρραβώνος" :))

drosostalitsa είπε...

xaxxaxa! Το αλλάζω αμέσως!!!!!
Καρυ μου φιλάκια!!!!

Nyx είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι