Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Εκκεντρικά Περιδέραια!!!

 7 εκκεντρικά περιδέραια από σχεδιαστές και δημιουργούς κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο! Φρέσκιες ιδέες από νέους ανθρώπους, έτοιμες για να γίνουν τα απόλυτα trendy αξεσουάρ. Ίσως σας φανούν λίγο τολμηρά, μα και η σημερινή μόδα θα φαινόταν τολμηρή στις προγιαγιάδες μας!


Η Yokoo είναι η Γιαπωνέζα σχεδιάστρια πίσω από αυτά τα υπέροχα χειροποίητα… κασκόλ να τα πω; Κολιέ καλύτερα!; Όπως και να έχει, είναι δροσερά και διαφορετικά!


Η Paula Hayes δημιουργεί ένα ιδανικό μείγμα οργανικού σχεδιασμού και πανέμορφων κοσμήματα.  Οι χαρακτηριστικές μικροσκοπικές γλάστρες με πλεκτή πετονιά θα φορεθούν γύρω από το λαιμό.



Τα ηλιακά πάνελ γίνονται περιδέραια από τον φοιτητή Konstfack Mae Yokoyama! Κυριολεκτικά παράγουν ενέργεια από το φως του ήλιου, τόση που να επιτρέπει στα φωτάκια στο πάνω μέρος του κολιέ να εκπέμπουν ένα μικρό λαμπερό φως τη νύχτα!



Η Molly Epstein, μία φοιτήτρια από το Temple University, σχεδίασε αυτό το κολιέ, τους Σπονδύλους. Όπως μπορείτε να δείτε, το κολιέ μοιάζει σα να φοράτε σπονδυλική σας στήλη!



Η Mixko παρουσιάζει το «Έρχεται ο Ήλιος»! Είναι ένα αξιολάτρευτος τρόπος για τη διάδοση της ηλιοφάνειας και μια υπενθυμίσω σε όλους ότι υπάρχει ένα ουράνιο τόξο μετά από κάθε νεροποντή!



Οι καλές φίλες Anna Rybakov και Eve Cahill εμπνεύστηκαν από την βικτωριανή εποχή για να φτιάξουν μια σειρά κοσμημάτων που το κύριο θέμα τους είναι πλεξούδες σε όλες τις αποχρώσεις του ξανθού, του μελαχρινού και του κόκκινου!


Τριγυρνάτε πάντα με ένα βιβλίο στα χέρια σας; Τώρα μπορείτε να τριγυρνάτε και με ένα βιβλίο γύρω από το λαιμό σας! Κατασκευασμένα από παλιά, χτυπημένα από τις καιρικές συνθήκες, δέρματα, κάθε Antique Books Necklace αποτελείται από μερικά λειτουργικά βιβλία με κενές σελίδες, έτοιμα και λαχταριστά για τη δημιουργική φωνή σας για να τις καλύψει!

10 σχόλια:

eleni είπε...

Δροσοσταλίτσα,να σου πω το πρώτο και το τρίτο είναι υπερβολικά,τουλάχιστον για μένα,τα άλλα μπορείς να τα φορέσεις άνετα,ακόμη κι αυτό με τους σωρευτές-με το συγκεκριμένο φόρεμα δένει απόλυτα,μάλιστα θυμάμαι από μικρή κάποια παρόμοια κομμάτια του Πάκο Ραμπάν,σαν διαστημικά ήταν.
Φιλιά!

Magda^_^ είπε...

Kαλέ,τι περίεργα είναι αυτά?? Τ ο ουράνιο τόξο είναι απίστευτο!!

drosostalitsa είπε...

Καλησπέρα κορίτσια! Να σας πω την αλήθεια εμένα μου άρεσε το πρώτο..ίσως επειδή λατρεύω οτιδήποτε μάλλινο! Αυτό που με ανατριχιασε είναι το κολιε-σπόνδυλική στήλη....μπλιαχ! Δε θα το φορούσα ποτε!

Ανεράιδα είπε...

Άλλο πάλι και τούτο! Εντυπωσιακά όλα όμως! Και μένα μ' αρέσει αυτό με τα πάνελ!

princess είπε...

όντως εκκεντρικά αλλά είναι υπέροχα!!!!

anthivolon είπε...

Πολύ εκκεντρικά!! Δε νομίζω ότι θα τα φορούσα!! Όμως........ ποτέ μη λές ποτέ!!!
Σε φιλώ
Καλή εβδομάδα

xristiana xristodoulou είπε...

Πραγματικά εκκεντρικά! Παρόλα ταύτα, το ουράνιο τόξο το βρίσκω εκπληκτικό!
PS. ...μην ξεχάσεις το σκουλαρικάκι μου...
φιλιά!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Εντυπωσιακά μεν,ως προς την σύλληψη της ιδέας,δεν θα τα φορούσα δε. Οχι γιατί είναι έξω απο τα συνηθισμένα αλλά πιστεύω οτι αυτά περισσότερο είναι για να εμφανίζονται σε πασα ρέλες για εντυπωσιασμό.

Φωτεινή είπε...

Το ουράνιο τόξο μ'αρεσε πολύ! Χμ... Μάλλον το πιο νορμάλ και ευκολοφόρετο από όλα! Α! δεν είμαι πολύ μοντέρνα νομίζω τελικά!!!!

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

αρκετά εκκεντρικά αν και αυτό που μοιάζει με σπονδυλική στήλη και με το ουράνιο τόξο θα τα φορούσα στο πού άνετο !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι