Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Hot trends στα κοσμήματα για το καλοκαίρι 2010

Οι πιο καυτές τάσεις της μόδας για τα κοσμήματα το φετινό καλοκαίρι είναι εδω!!! Θα σας δώσω 3 μαγικές συμβουλές για να δώσετε στις εμφανίσεις σας ένα μοντέρνο και ευδιάθετο ύφος και αυτό το καλοκαίρι να εντυπωσιάσετε και να μείνετε αξέχαστη!!!




3 hot trends για το καλοκαίρι 2010




Στιβάξτε πολλά βραχιόλια  στο χέρι, φορέστε το πιο όμορφο σας χαμόγελο και είστε έτοιμη για έξοδο! Φέτος τα στιβαγμένα βραχιόλια είναι hot! Φορέστε τα όλες τις ώρες της ημέρας και συνδυάστε διάφορετικά χρώματα και υλικά...Το πρωί με το τζίν και το t-shirt επιλέξτε ένα συνδυασμό από αρκετά πολύχρωμα ξύλινα βραχιόλια  και για την βραδυνή σας έξοδο φορέστε το αγαπημένο σας φόρεμα σε συνδυασμό με διάφορες λαμπερές χειροπέδες. Το καλοκαίρι που έρχεται το mix & match θα φορεθεί πολύ...συγκεντρώστε λοιπόν τα αγαπημένα σας βραχιόλια και κάντε τα καθημερινό σας αξεσουάρ!



Το χρώμα του φετινού καλοκαιριού είναι το Τυρκουάζ. Κανείς δεν το αμφισβητεί! Επιλέξτε να φορέσετε κοσμήματα στολισμένα με τυρκουάζ λίθους και κλέψτε όλα τα βλέμματα! Το τυρκουάζ είναι άκρως φωτεινό και καλοκαιρινό χρώμα, συνδυάζετε ευκολα με τα αέρινα ρούχα και αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα σας.Συνδυάζεται με το ασήμι και το ξύλο για μια ethnic εμφάνιση,  αλλά είναι εξίσου μαγευτικό δίπλα στο χρυσό. Προσθέστε το τυρκουάζ σε κάθε εμφάνιση και φέρτε τον αέρα του καλοκαιριού στη ζωή σας!


Όσο μεγαλύτερο ... τόσο καλύτερο! Ισχύει τώρα και για τα σκουλαρίκια! Το χειμώνα φορέσαμε μεγάλα περιδέραια και βραχιόλια που δήλωναν την παρουσία τους με εντυπωσιακό τρόπο, τώρα ήρθε η ώρα να φορέσουμε μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια. Το φετινό καλοκαίρι φορέστε υπερ-μεγέθη κρίκους, σκουλαρίκια-τσαμπιά με πολλά χρώματα και σχέδια και κρεμαστά σκουλαρίκια που να φτάνουν ως τους ώμους. Τα μεγάλα και μακριά σκουλαρίκια αναδεικνύουν τους γυμνούς ώμους και με την παιχνιδιάρικη κίνηση τους σας ανεβάζουν την διάθεση!

8 σχόλια:

eleni είπε...

Δροσοσταλίτσα μου,πάλι καλά που μας δείχνεις τις τάσεις της μόδας,έτσι να ενημερωνόμαστε.
Τα βραχιόλια είναι από τα πιο αγαπημένα μου κοσμήματα-λες να φορέσω πολλά μαζί χαχα..
Το τυρκουάζ το αγαπώ πολύ,είναι τέλειο για το καλοκαίρι-φέτος αγόρασα σκουλαρικάκια με τυρκουάζ,ξέρεις στο στυλ,που μ΄αρέσει.
Φιλιά!

Ανεράιδα είπε...

Κι εμένα μ' αρέσει το τυρκουάζ πολύ!! Σκέφτομαι να βάψω και ένα δωμάτιο τυρκουάζ, σκέφτομαι όμως ότι είναι καλοκαιρινό χρώμα και ίσως τελικά να μην το τολμήσω.... στα σκουλαρίκια επίσης μ' αρέσει αυτή η μόδα.

sweet dreams είπε...

φετος θα ειμαι πολυ ευτυχισμενη!και μενα οτι αφορα το μπλε ειναι απο τα πιο ωραια χρωματα για μενα μια που ειμαι και ψαρακι.Ευχαριστουμε για τις μοδατες συμβουλες μας χρειαζονται και προσφατα ενιωσα καπως ντε μοντε!φιλακια

Rena είπε...

Το τυρκουάζ μ' αρέσει πολύ για το καλοκαίρι,κάθε χρόνο όταν πάω διακοπές παίρνω κάτι τυρκουάζ,συνήθως βραχιόλι.
Τώρα για τα πολλά μαζί, λες να το τολμίσω;

apinkdreamer είπε...

υπεροχες ιδεες!!!!

Katerina είπε...

Αγαπημένο τυρκουάζ... μήπως να φτιάξω κανένα βραχιολάκι;

SpIrToKoYto είπε...

απίστευτα γεμάτα συρτάρια με βραχιόλια,σκουλαρίκια και χάντρες..
ευτυχώς που μας επισημαίνεις τις τάσεις..ώρα να τα ανασύρω ...
να είσαι καλά..-:))

christy είπε...

μαρεσει πολύ η σελίδα σας .θέλω πολύ να μάθω την τέχνη κατασκευής κοσμημάτων για να αποασχολήθώ τώρα το καλοκαίρι.ελπίζω να με βοηθήσετε γιατι ειμαι πρωτάρα σαυτό το τομέα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι