Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η μόδα στα κοσμήματα το Φθινόπωρο του 2010

Όπως κάθε νέα σεζόν έτσι και τώρα, το Φθινόπωρο 2010, θα σας κάνω μια εισαγωγή στα τελευταία trends της μόδας στα κοσμήματα!

Τα κλασικά κομμάτια που έχουμε στην κοσμηματοθήκη μας κάποτε τα βαριόμαστε και κάθε γυναίκα θέλει μια ανανέωση. Φέτος ετοιμαστείτε να φορέσετε ξεχωριστά κοσμήματα που δεν είναι καθόλου δύσκολο να ενταχθούν στην καθημερινή σας εμφάνιση.


Hot trends στα κοσμήματα για το φθινόπωρο 2010




Μεταλλικά κοσμήματα
Τα μεταλλικά κοσμήματα είναι μια καινούρια τάση στην μόδα, εαν εξαιρέσουμε τα παραδοσιακά κομμάτια από πολύτιμα μέταλλα. Τα μεταλλικά κοσμήματα που θα φορεθούν φέτος είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είναι φτιαγμένα από χρυσό ή πλατίνα αλλά από φθηνότερα μέταλλα. Είναι ελαφριά αλλά και μεγάλα σε μέγεθος. Το πιο trendy χρώμα τους είναι το χρυσαφί αλλά καί το ασημί. Μπορούμε να κάνουμε όμορφες συνθέσεις από διάφορες αλυσίδες για ένα εντυπωσιακό περιδέραιο, να φορέσουμε μεγάλα μεταλλικά μενταγιόν και σκουλαρίκια αλλά και να προμηθευτούμε πολλά μεταλλικά βραχιόλια με γωνίες, που επίσης είναι στην μόδα φέτος το φθινόπωρο.


Μοντέρνα κρόσια
Τα κρόσια είναι και φέτος στη μόδα και έχουν την τιμητική τους στα κοσμήματα, εκτός από τα ρούχα,τις τσάντες αλλά και τα παπούτσια. Τα κρόσια κάνουν το look μας πιο ζεστό και μπορούν να μεταμορφώσουν και την πιο απλή μας εμφάνιση.


Τετράγωνα βραχιόλια
Μια νέα τάση που χρειάζεται να δώσετε προσοχή διότι προβλέπεται να μείνει αρκετό καιρό στη μόδα! Είναι κάτι πρωτοποριακό και εντυπωσιακό και αξίζει να επενδύσετε σε ένα καλό κομμάτι που θα μπορείτε να το συνδυάσετε με τη γκαρνταρόμπα σας όλο το χρόνο και για όλες τις περιστάσεις.



Μεγάλα εντυπωσιακά δαχτυλίδια

Τεράστια δαχτυλίδια σε ευφάνταστα σχέδια και χρώματα είναι hot φέτος το φθινόπωρο. Θα κολακέψουν το χέρι σας και θα προσθέσουν μια ξεχωριστή νότα στην παρουσία σας. Στο εμπόρειο μπορείτε να βρείτε ότι σχέδιο περνάει από το μυαλό σας και σε πολύ καλές τιμές, έτσι ώστε να κάνετε μια όμορφη συλλογή για να αλλάζετε με κάθε ιδιαίτερη σας εμφάνιση.

5 σχόλια:

Μαiρη είπε...

Απογοητεύθηκα...τώρα εγώ, με 1,50 ύψος, αν βάλω αυτά τα κοσμήματα όλοι θα λένε ''να το κόσμημα που φοράει τη Μαίρη''! Κλαψ, κλαψ...τίποτ' άλλο δεν έχει;...

Asteri (Maria) είπε...

Μόνο μεγάλα κοσμήματα για φέτος; γιατί οέο; :(
Πολλά φιλάκια

mato είπε...

OYAOY! Μεγαλα κοσμηματα!!!Και πανω απ'ολΑ μεγαλα δαχτυλιδια!Τ'αγαπημενα μου!!!!!!!

drosostalitsa είπε...

Καλησπέρα φίλες μου!

Αστερι και Μαίρη μην απογοητέυεστε.... Οι σχεδιαστές μπορεί να προτείνουν μεγάλα κοσμήματα αλλά αν δεν σας ταιριάζουν δεν είναι απαραίτητο να τους ακολουθήσετε! Άλλωστε εμείς κάνουμε την μόδα, όχι αυτή εμας!

Εγώ θα συμφωνήσω με τη mato! Μου αρέσουν τα μεγάλα κοσμήματα και ιδιαίτερα τα δαχτυλίδια!!!

Φιλάκια ***

Δημιουργία είπε...

Για να ειμαι ειλικρινης τα πολυ χοντρα δεν τα πολυσυμπαθω, προτιμω τα μεσαιου μεγεθους κατα καποιο τροπο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι