Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Χειροποίητα περιδέραια με σύρμα και ημιπολύτιμους λίθους




Τις άγιες αυτές μέρες είχα έντονες δημιουργικές …ανησυχίες! Έφτιαξα δύο μοναδικά περιδέραια με μπρούτζινο σύρμα και ημιπολύτιμους λίθους.



Το πρώτο το ονόμασα “Angel Wings” , δηλαδή «Φτερά Αγγέλου». Το σχέδιο του μοιάζει με φτερούγες αγγέλου και χρησιμοποίησα χάντρες από glass opal, οι οποίες έχουν ένα καταπληκτικό ιριδίζον χρώμα που κυμαίνεται ανάμεσα στο λευκό, το γαλάζιο και το ροζ αναλόγως το φως.

Έλαβα πολλά θετικά σχόλια για αυτή μου τη δημιουργία και πουλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Το μέγεθος του μοτιφ είναι περίπου 12εκατοστά. Μπορεί να φορεθεί άνετα με ένα στράπλες βραδινό φόρεμα ή ακόμα και με ζιβάγκο μπλούζα.

Το δεύτερο περιδέραιο που είναι μια υπέροχη πεταλούδα στολισμένη με ημιπολύτιμους λίθους από αμέθυστο, ροζ χαλαζία και glass opal. Επέλεξα χάντρες σε ζεστά χρώματα που ταιριάζουν με το ρομαντικό σχέδιο.


Το μέγεθος της πεταλούδας είναι 14 εκατοστά και σίγουρα θα απογειώσει την εμφάνιση σας με ότι και να φορεθεί. Το έδεσα σε κοντή μπρούτζινη αλυσίδα, αγκαλιάζει όμορφα το λαιμό και κλέβει τα βλέμματα!

Και τα δύο περιδέραια έχουν χειροποίητο κούμπωμα σε μπρούτζινο χρώμα.


Περιμένω τα σχόλια σας για να μου πείτε ποιο σας άρεσε περισσότερο!
Χρόνια Πολλά

10 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Και τα δύο είναι πανέμορφα
Καλή χρονιά με υγεία
Φιλάκια ...

http://3el-lifecoaching.blogspot.com είπε...

Είναι και τα δύο υπέροχα.
Καλή και δημιουργική νέα χρονιά να
έχεις, γεμάτη υγεία, αγάπη, αφθονία.

Pepi είπε...

Πανέμορφα, εξαιρετικά και τα δυο! Καλή χρονιά, με υγεία, χαρά, αγάπη, ευτυχία και δημιουργία!!

Fotini Kouzoumi είπε...

Υπέροχα Δροσοσταλίτσα μου!!!!! Σου εύχομαι μια όμορφη, χαρούμενη χρονιά με πολλές πολλές ακόμα πρωτότυπες δημιουργίες!!! Φιλάκια!!!

Ξανθή είπε...

Υπέροχα και τα δύο! Το δεύτερο θα το προτιμούσα σε καρφίτσα.
Καλή Πρωτοχρονιά.

Aspa είπε...

Και τα δύο είναι πανέμορφα, αν και θα φορούσα ως περιδέραιο πιο εύκολα τα φτερά του αγγέλου!!!Εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ευτυχία,αισιοδοξία, πίστη στον άνθρωπο, επιστροφή σε ξεχασμένες αξίες ...και δημιουργικότητα που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες!!!

{Marianna} είπε...

Είναι απλά καταπληκτικά! Πολλά συγχαριτήρια!... Εύχομαι ευτυχισμένο και δημιουργικό 2013!

Funky Monkey είπε...

Είναι υπέροχα και τα δύο! Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη, Χαρά, Έμπνευση, Δημιουργία και Αισιοδοξία! Πολλά φιλιά!

Unknown είπε...

Εύχομαι μια καλή χρονιά.. με πολλά χαμόγελα. Να έχουμε την υγεία μας ,να είμαστε δημιουργικοί να μιζεριαζουμε λιγότερο κ θα σκεφτόμαστε θετικά πως όλα θα πανε καλα

Daphnofila art jewelry είπε...

Δροσοσταλίτσα καλή χρονιά σου εύχομαι.Και οι δύο δημιουργίες σου είναι έργα τέχνης.Αναδεικνύουν όλο σου το ταλέντο.Πολλά φιλιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι