Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τα μυστικά του πολυμερικού πηλού από 6 Ελληνίδες bloggers.

Μετά από παρατήρηση των προτιμήσεων των αναγνωστών μου, διαπίστωσα οτι ένα από τα αγαπημένα σας υλικά είναι ο πολυμερικός πηλός.
Πράγματι αυτό το φανταστικό υλικό μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε χωρίς όρια! Μπορούμε να κάνουμε άπειρες κατασκευές με πολυμερή πηλό. Παρακάτω θα σας παρουσιάσω μερικές ιδέες που συνάντησα στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τις εξαίσιες ιδέες 6 Ελληνίδων bloggers, που θα σας εκπλήξουν με την εφευρετικότητα και τη φαντασία τους.


Τα μυστικά του πολυμερικού πηλού από 6 Ελληνίδες bloggers

1. Cupcake μινιατούρα από The Little Craft Workshop
Τα έχουμε δει και τα έχουμε ζηλέψει... Ήρθε η ώρα να τα δημιουργήσουμε! Ένα κατατοπιστικό βίντεο που μας δείχνει πως να κατασκευάσουμε ένα λαχταριστό cupcake μινιατούρα.

2. Ανάγλυφα κουμπιά από τα Χειροτεχνήματα
Μια ωραία ευκαιρία να ανανεώσουμε κάποια κομμάτια της ντουλάπας μας, που έχουμε βαρεθεί. Τα Χειροτεχνήματα μας δείχνουν μια εύκολη τεχνική κατασκευής ανάγλυφων κουμπιών με πολύ όμορφες παραλλαγές. Δημιουργήστε χρωματιστά κουμπιά και διακοσμήστε τα ρούχα σας με αυτά.

3. Animal print από το despinART
Από τη λίστα δεν μπορεί να λείπει η Δέσποινα με τις πλούσιες ιδέες. Αυτή τη φορά θα μας δείξει πως να φτιάξουμε animal print στοιχεία για τα χειροποίητα κοσμήματα μας.

4. Σπιτάκι-Μανιτάρι σε βάζο από το eimaipaidi
Τι φανταστική ιδέα! Και τι άψογο αποτέλεσμα! Θα το φτιάξω σίγουρα... Για εμάς που ζούμε σε ένα μαγικό κόσμο, το σπιτάκι-μανιτάρι είναι μια χρήσιμη και απολαυστική κατασκευή!

5. Πολύχρωμα Αυγά από τις Αγγελοκατασκευές
Αν και το Πάσχα αργεί ακόμη, δεν μπορώ να μη συμπεριλάβω τα χρωματιστά αυγά. Είναι ένα όμορφο διακοσμητικό που μπορεί να φτιάξει ο καθένας. Οι Αγγελοκατασκευές μας δείχνουν τον τρόπο, εσείς απλά αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε!

6. Λαχταριστά Cookies από το AbyCraft
Σου έρχεται να τα φας! Τόσο απλή κατασκευή ...μα τόσο "νόστιμη"! Ανάμεσα στις υπόλοιπες όμορφες ιδέες το AbyCraft μας δίνει και αυτή, τα λαχταριστά μπισκότα cookies από πολυμερικό πηλό.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

γειαα σας , πολυ ενδιαφερον ειχε η αναρτηση σας ξερε σας παρακαλωω μπορειτε να βαλετε κι αλλες τετοιες αναρτισεις γιατι ασχολουμε με αυτο το ειδος πυλου κ φταχνω κοσμηματα
συγνωμη για την ενοχλησηη :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι