Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Εντυπωσιακά Ρολόγια


H La Mer ιδρύθηκε το 2001, όταν η Martine Ilana έψαξε στην κοσμηματοθήκη της και δεν μπορούσε να βρει ένα απλό, κομψό και θηλυκό ρολόι για να φορέσει. Συνδυάζοντας το πάθος της για το σχεδιο, την αγάπη της στην καλή ποιότητα των υλικών και την απλή ομορφιά, γεννήθηκε η πρώτη συλλογή ρολογιών La Mer.



Η έμπνευση προέρχεται από τα ταξίδια της: πολύχρωμα αγορές της Νότιας Αφρικής, λουλούδια του Μπαλί, υπέροχο δέρμα της Ιταλίας και καταγάλανα νερά των ωκεανών της Ταϊλάνδης. Η παλέτα των χρωμάτων της La Mer επιλέχθηκε από αυτές τις φωτεινές και πολύχρωμές εμπειρίες της Ιlana.


Η σχεδιάστρια δήλωνει
"Ένα ρολόι είναι ένα προσωπικό έργο τέχνης, στο οποίο από τη μια φαίνεται η επιδεξιότητα του τεχνίτη που το δημιούργησε, και από την αλλη εκφράζεται το στυλ του ιδιοκτήτη. Στην εποχή μας, με όλη αυτή την τεχνολογία που μας περιβάλλει, αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη στον καρπό μας είναι ένα ρολόι που να λέει την ώρα."
 


6 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Πανέμορφα όλα! Είμαι πολύ δυσκολη στα ρολόγια γι'αυτό κι αλλάζω πολύ δυσκολα! Τα σχέδια όμως τα παραπάνω ξεχωριστά ένα-ένα!
Απο τιμή πώς πάνε;)
Φιλί στην φίλη μου, καλή εβδομάδα νάχεις!

eleni είπε...

Όμορφα είναι!Αυτά με τα charms μ΄αρέσουν περισσότερο.
Ναι,άν ξέρεις,πες μας τις τιμές.
Καλό βράδυ!

drosostalitsa είπε...

Οι τιμές τους ξεκινάνε από 90ευρώ και ανεβαίνουν περιπου ως τα 250ευρώ. Δεν είναι πολύ ακριβά κατα τη γνώμη μου εαν θέλεις κάτι ξεχωριστό!
Καλό απόγευμα!

Black Rose είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Καλησπέρα!Απο που θα μπορούσε να προμηθευτεί κάποιος αυτά τα ρολόγια?

drosostalitsa είπε...

Στην αρχή υπάρχει λινκ της σελίδα της εταιρείας! μπες εκει και θα βρεις επικοινωνία για να τα προμηθευτεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι