Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πως να επιλέξω το νυφικό κόσμημα;

Το νυφικό κόσμημα είναι ένα σημείο της προετοιμασίας που θα πρέπει να επιλεχθεί πολύ προσεκτικά. Μετά το γάμο θα βάλετε το νυφικό και το πέπλο σας σε ένα κουτί, αλλά το κόσμημα θα πρέπει να έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε όλα τα υπόλοιπα χρόνια του γάμου σας.

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως να διαλέξετε το νυφικό σας κόσμημα. Πολλές νύφες βρίσκονται σε σύγχιση όταν επιλέγουν κοσμήματα για τη μεγάλη ημέρα. Βρίσκουν κάτι όμορφο αλλα δυσκολοφόρετο. Αρχικά πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να φορέσετε το νυφικό κόσμημα σας και μετά την ημέρα του γάμου. Αν ναι, επιλέξτε κάτι ουδέτερο, το κόσμημα που μπορείτε να συνδυάσετε με τα βραδινά σας ρούχα ή ακόμα και με τα ρούχα γραφείου, όπως τα μαργαριτάρια. Τα μαργαριτάρια είναι σύμβολο της αγνής αγάπης και έχουν φορεθεί από χιλιάδες νύφες σε όλο τον κόσμο. Στην περίπτωση που θέλετε πραγματικά να έχετε μια μεγάλη μέρα όπου θα παίξετε το ρόλο της βασίλισσας και είστε έτοιμη να πληρώσετε γι αυτό, τότε επιλέξτε κάποιο καταξιωμένο σχεδιαστή για ένα μοναδικό κομμάτι που θα εντυπωσιάσει. Υλικά όπως τα διαμάντια και η πλατίνα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του νυφικού κοσμήματος.



Να θυμάστε ότι η ισορροπία είναι το κλειδί. Μη δημιουργήσετε μια υπερβολική εικόνα φορώντας ένα αστραφτερό και βαρύ νυφικό σε συνδυασμό με ένα κόσμημα που από μόνο του τραβάει την προσοχή. Εάν έχετε επιλέξει ένα απλό νυφικό τα κοσμήματα μπορούν να είναι ογκώδη και φανταχτερά. Μη φοβάστε οτι θα φαίνεσται απλή. Άλλωστε  η ικανότητα να συνδυάζουμε τα ρούχα με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι ο νουμερο 1 από τους πιο ουσιώδης νόμους του στυλ!


Επίσης μην ξεχνάτε και έναν δευτερο βασικό κανόνα: όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο. Αν αποφασίσετε να φορέσετε μακριά σκουλαρίκια, αποφύγετε το περιδέραιο. Αντίθετα αν επιλέξετε ένα εντυπωσιακό κολιέ, θα πρέπει να το συνδυάσετε με μικρά σκουλαρίκια.




Το στυλ των μαλλιών επίσης παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του νυφικού κοσμήματος. Μετά από μια συνάντηση με την κομμώτρια σας και αφού αποφασίσετε τι θέλετε για την ημέρα του γάμου σας, μόνο τότε αρχίστε να ψάχνετε το νυφικό κόσμημα. Μια τιάρα μπορεί να κοσμήσει το χτένισμα σας ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι για το μπράτσο να αναδειχθεί ανάμεσα στα λυτά μαλλιά στους ώμους.

3 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αναλογα το τι εχει η τσεπη σου
χα χα

kariatida62 είπε...

Τα μαργαριτάρια νομίζω πως ταιριάζουν περισσότερο απο κάθε άλλο..και για κάθε στυλ νυφικού!
Αντε Δροσοσταλίτσα εσένα, θα σε ντύσουμε νυφούλα ή ακόμα το σκέφτεσαι..;:) Καλά να μη σε βιάσουμε και πολύ, με την ησυχία σου...

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Λατρεύω τα μαργαριτάρια και η ανάρτησή σου με βρίσκει σε σημείο που σκέφτομαι το γάμο.
Σε λίγο καιρό αρχίζουν οι διαδικασίες και αν έχω απορία θα επικοινωνήσω!!
Την καλημέρα μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι