Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ex-boyfriend Jewelry !!!

Καλωσορίστε το www.exboyfriendjewelry.com, ένα site όπου μπορείτε να πουλήσετε, να αγοράσετε ακόμα και να ανταλλάξετε όλα τα κοσμήματα στην κοσμηματο- θήκη σας που σας φέρνουν αναμνήσεις στο μυαλό και σας κάνουν να αναρωτιέστε "μα τι του βρήκα;!"


Στη συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να "ξεφορτωθείτε" δώρα του πρώην σας που σας κάθονται στο λαιμό και να δώσετε την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να τα αποκτήσει, εξοικονομώντας μερικά χρήματα για το νοίκι! 'Ολα τα κοσμήματα ανεξαρτήτου αξίας είναι δεκτά, εσείς ορίζετε την τιμή και ανεβάζετε τις δικές σας φωτογραφίες. Στις κατηγορίες του υπάρχουν κοσμήματα αξίας χιλιάδων αλλά και λίγων ευρώ. Επίσης μπορείτε να βρείτε μπλουζάκια, κούπες και άλλα αντικείμενα με χιουμοριστικές λεζάντες για τις παλιές σχέσεις και τους πρώην συντρόφους, που σίγουρα θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να δείτε την κατάσταση με άλλο μάτι!



To exboyfriendjewelry.com έχει τους δικούς του κανόνες. Ένας από αυτούς είναι να γράφετε μια μικρή ιστορία για τον χωρισμό σας σε κάθε κόσμημα που θελετε να πουλήσετε! Οι δημιουργοί της σελίδας πιστεύουν οτι έτσι  θα βγάλετε από μέσα σας οτι σας βαραίνει και θα μπορέσετε πιο ευκολα να προχωρήσετε στη ζωή σας!


Μπορεί ακόμα να τον αγαπάτε ή μπορεί να μη θέλετε να τον ξαναδείτε, όπως και να 'χει ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε απο κοσμήματα που δεν πρόκειται να ξαναφορέσετε και να κάνετε ένα βήμα μπροστα!

2 σχόλια:

kariatida62 είπε...

A! XA! Θαυμάσια ιδέα! Για έναν πρώην..!
Αλλά απο την άλλη μου θυμίζει τους Γερμαναράδες που λένε να ξεπουλήσουμε τα νησιά μας για να σωθούμε οικονομικά..
Είναι σαν να ξεπουλάμε όχι τον πρώην αλλά ένα κομμάτι της ζωής μας το οποίο καλώς ή κακώς το ζήσαμε...

drosostalitsa είπε...

Αχ Καρυ μου να χαρείς.. μη μου μιλάς για τους Γερμανούς και μου ανεβάζεις την πίεση..!!
Εγώ είπα να σας δώσω μια λύση για ένα επιπλέον εισόδημα σ΄αυτή την εποχή της κρίσης! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι