Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Σταυρός : ένα υπέροχο σύμβολο ελπίδας και πίστης


Ένας σταυρός είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να στολίσουμε το λαιμό μας αλλά και για να εκφράσουμε την πίστη μας.  Ένα τόσο όμορφο σύμβολο ελπίδας και πίστης, γίνεται ένα θαυμάσιο δώρο για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο ή μια τέλεια προσθήκη στην κοσμηματοθήκη μας!



Όταν πρόκειται να αποφασίσουμε ποιο σταυρό θα επιλέξουμε , σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ποιο είναι το στυλ που μας ταιριάζει  καλύτερα. Με ένα τόσο ευρύ φάσμα σχεδίων σίγουρα θα  βρούμε ένα μενταγιόν που θα λατρέψουμε!

Αν στην προτίμηση μας έχουν κυρίαρχο λόγο τα λεπτά και επίσημα κοσμήματα, ένας χρυσός σταυρός σίγουρα θα είναι μια σωστή επιλογή. Οι χρυσοί σταυροί έχουν μεγάλη ζήτηση και φαίνεται πως αρέσουν σε πολλούς. Οι χρυσοί σταυροί είναι επίσης πολύ ευπροσάρμοστοι με την έννοια ότι μπορούν να φορεθούν με όλα!

Ιδέες





Οι σταυροί από ασήμι είναι πιο προσιτοί από τους χρυσούς και είναι εξίσου όμορφοι. Το γεγονός ότι δεν βάζουμε βαθιά το χέρι στη τσέπη είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα χωρίς το κόσμημα μας να υστερεί πουθενά.

Ιδέες










Εάν πάλι στο στυλ σας ταιριάζει ένας χειροποίητος σταυρός από χάντρες ή ημιπολύτιμους λίθους μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας έναν. Δέστε εδώ πως! Οι χειροποίητοι σταυροί έχουν μια μοναδική ομορφιά γιατί φέρουν την προσωπική σφραγίδα του κάθε καλλιτέχνη.

Ιδέες

4 σχόλια:

anthivolon είπε...

Δροσοσταλίτσα μου, καλό μήνα και καλή πρωτομαγιά!!
Πέρνα να σου χαρίσω ένα μαγιάτικο στεφάνι!!!

Ξανθή είπε...

Καλό μήνα!!
Ο τίτλος σου υπέροχος!!Ελπίδα και Πίστη!!!!

Δημιουργία είπε...

Καλο μηνα Δροσοσταλιτσα, ομορφο και δημιουργικο.

eleni είπε...

Δροσοσταλίτσα,εξαιρώ τους χρυσούς,εδώ και χρόνια έπαψα να φορώ.
Οι ασημένιοι έχουν πολύ όμορφα σχέδια,αλλά και οι χειροποίητοι είναι υπέροχοι!
Καλό μήνα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι