Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Ανδρικά κοσμήματα. Τι να επιλέξω;

Η επιλογή του κατάλληλου ανδρικού κοσμήματος και η αγορά του είναι κάτι πολύ δύσκολο. Το κόσμημα δεν είναι ένα δώρο που συνηθίζουμε να παίρνουμε σε έναν άνδρα, αλλά όταν πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίσταση, όπως ένα γαμήλιο δώρο ή μια επέτειο τότε το κόσμημα θα μπορούσε να είναι το καταλληλότερο δώρο.
Τι κόσμημα να επιλέξω για δώρο σε έναν άνδρα σε μια ιδιαίτερη περίσταση; 


Η αγορά δαχτυλιδιού για έναν άνδρα είναι κάτι παραδοσιακό για αρραβώνα και γάμο και είναι αρκετά εύκολο. Συνήθως οι άνδρες επιλέγουν κάτι απλό και ίσως αυτό το δώρο δεν είναι καλό να είναι "έκπληξη" μιας και θα το φοράει για το υπόλοιπο της ζωής του και θα πρέπει να του αρέσει.Τα δαχτυλίδια με πέτρα  γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στο ανδρικό κοινό και μερικές φορές οι άνδρες θέλουν να έχουν ένα δαχτυλίδι με κάποια πέτρα, ακόμη και αν είναι πολύ μικρή.Ωστόσο, σήμερα η παράδοση ξεθωριάζει λίγο και μερικοί άντρες προτιμούν εναλλακτικά δώρα για τέτοιες περιστάσεις.


Τα ρολόγια δίνονται συχνά ως δώρα επετείου και έχουν την ίδια αξία με τα άλλα κοσμήματα. Δεδομένου ότι οι άνδρες δεν φορούν συνήθως πολλά κοσμήματα, τους αρέσει να αλλάζουν το ρολόι τους σε τακτά διαστήματα.
Ένα δώρο που έχει μακρά διάρκεια ζωής είναι τα ρολόγια τσέπης. Είναι κάτι που μπορεί να διατηρηθεί ως ενθύμιο και έχουν μεγάλη επιφάνεια που μπορεί  να χαραχτεί. Από κάποιους βέβαια το ρολόι δε θεωρείται και τόσο προσωπικό δώρο.


Τα μανικετόκουμπα επίσης είναι ένα κόσμημα που μπορούμε να κάνουμε δώρο στους άνδρες. Είναι μια καλή ιδέα εφόσον θα φορεθούν. Αυτή τη στιγμή είναι της μόδας σε κάποιο σε συγκεκριμένο στυλ, άλλα εάν ξεπεραστεί αυτή η τάση είναι απίθανο κάποιος άνδρας να φοράει μανικετόκουμπα.

Έτσι, υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις για τα ανδρικά κοσμήματα αλλά είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτό το οποίο επιλέξατε είναι κατάλληλο για το πρόσωπο στο οποίο πρόκειται να το δωρίσετε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι